Essence Mono Eyeshadow 04 I’m Blushing ❤

Hi guys! Na alle Catrice reviews feb ik dit keer weer een essence review voor jullie! Ik heb eigenlijk geen mono oogschaduws, totdat ik op mijn verjaardag verrast werd door mijn tante met een mono oogschaduw van Essence in de kleur 04 I’m Blushing. Benieuwd? Lees dan snel verder!

IMG_4479

De verpakking is heel basic van doorzichtig plastic, wel heel stevig. Hierdoor zie je de kleur wel heel goed. Het is echt een felroze kleur!

IMG_4482

Ook zit er een leuk patroontje in de oogschaduw, een soort golf, een leuke toevoeging!

IMG_4483

Wow! Hier komt goed pigment vanaf zeg! Heel gaaf!

IMG_4493

IMG_4510

Dit is de look die ik heb gemaakt. Onder de roze kleur heb ik een oogschaduw basis van Catrice gebruikt, en een lichte nude kleur uit het Essence All About… Nudes Palette.

De kleur verdeelt heel brokkelig over het ooglid. Jammer, zo krijg je al snel last van fall out… Zelf zou ik deze oogschaduw niet overdag gebruiken, maar alleen voor feestjes. Een tip is wel om de kleur bij te werken met je vinger, zo krijg je de kleur toch iets minder brokkelig op je ooglid!

Ondanks alle minpunten raad ik deze oogschaduw toch aan want het is wel een prachtige kleur! Wat vind jij?

XX

Gudrun

Essence Mono Eyeshadow 04 I’m Blushing – 1,69 Te koop bij o.a De Kruidvat en De Trekpleister

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *