Max&More Eyeshadow Palette Absolute Nudes ❤

Hi guys! Ik keek laatst rond op de site van de Action en zag dat ze een oogschaduw palette hadden die qua uitstraling er heel luxe uitzag. Ik was er heel erg benieuwd naar en kreeg deze van mijn oma. Vandaag review ik voor jullie dit palette. Kijk je mee?

IMG_4532

Zo koop je het palette. Ik vind het er best wel chique uitzien, zeker voor de Action. De letters zijn goud en wit wat ik mooi vind passen bij het matzwarte. 1 nadeel vind ik dat er nog een kartonnen verpakking omheen zit, dit doen ze omdat ze het palette ophangen aan zo’n “haak”, maar ergens vind ik het een beetje overbodig.

IMG_4533

Zo ziet het palette er zelf uit. Ik vind het mooi! Weer een ander nadeel is is dat het palette best wel langwerpig is, als je bakjes hebt past het namelijk nog maar net (ik heb zelf ook bakjes ;-)).

IMG_4535

Huh?! De oogschaduw hebben namen!!!!! Dat vind ik echt een enorme vooruitgang qua Action make-up, een folietje met daarop de namen van de producten.

IMG_4553

De kleuren zijn echt prachtig!!! Ook zitten er 2 sponsapplicators bij, deze gebruik ik zelf niet, maar ik vind het idee wel leuk.

IMG_4563

Dit zijn de swatches van de 1e 6 kleuren. Niet zo sterk gepigmenteerd…

IMG_4564

Dit zijn de swatches van de laatste 6 kleuren. Deze zijn wel sterk gepigmenteerd!

IMG_4586

Dit is de ooglook die ik uiteindelijk heb gemaakt. De kleuren die ik gebruikt heb heten: Vanilla (basis), Silk (0ver de basis), Rosé (bewegend ooglid) en Sand (arcadeboog)

IMG_4537

Dit is de uiteindelijke look. Ik ben er zelf heel blij mee. Ik ben best tevreden over het palette!

Max&More Eyeshadow Palette Absolute Nudes – 1,79 Alleen te koop bij de Action

XX

Gudrun

 

2 thoughts on “Max&More Eyeshadow Palette Absolute Nudes ❤