The Beauty Scenario TAG 💄

Hi guys! Het leek me wel leuk om weer eens een keer een tag te doen, de laatste keer dat ik dat deed is namelijk best lang geleden. Ik zag dat Martine en Willemijn (van Live Life Gorgeous) deze Tag op hun site hadden staan. Ik vond de Tag heel leuk en besloot deze over te nemen. Kijk je mee?

1. Je moet al je foundations weg doen en je mag slechts één budget- en één highend foundation houden. Welke houd je?

Deze vraag is best makkelijk, ik heb namelijk maar 1 foundation en dat is een budget foundation van Catrice!

2. Je hebt een solliciatiegesprek en de vrouw met wie je dat hebt heeft lipstick op haar tanden. Zeg je er wat van of negeer je het volledig?

Oehh.. Dit is lastig! ik negeer dit denk ik gewoon.

3. Je voelt je niet helemaal je van het en hebt een oppepper nodig. Welke lipstick doe je op om jezelf mooier te voelen?

MAC Please Me!

4. Als je terugkijkt op je tienerjaren, wat zou je dan anders gedaan hebben met je haar en make-up?

Hihi! Ik zit nu in mijn tienerjaren 😉

5. Je vraagt je kapper om een Pixie Lott kapsel (schouderlang haar) maar ze verstaan je verkeerd en even je een pixi cut (kort kapsel). Wat doe je? a) Je lacht, vertrekt en belt hysterisch je moeder op. b) Je barst in huilen uit in de stoel en schopt een scene. c) Je vraagt om de manager en eist een vergoeding.

a) Je lacht, vertrekt en belt hysterisch je moeder op. Het groeit vanzelf weer aan, *snif*!

6. Je vriendin verrast je met een 4 daagse city trip en je hebt maar 1 uur om in te pakken. Welk alles-in-één palette pak je in?

Ik heb eigenlijk geen alles in 1 palette, maar als ik eentje mocht kiezen zou dat het Morphe Brushes 35 Colour Taupe Palette

7. Er is ingebroken in je huis, iedereen is veilig, maar je beautystash is overhoop gehaald. Van welk product hoop je het meest dat hij veilig is?

1 product!? Nou.. Ik wil graag mijn 2 MAC producten veilig hebben. Oké, dan ga ik voor MAC Soft And Gentle

8. Je vriendin leent je make-up en geeft het gehavend terug. Wat doe je? a) Je doet alsof je niets merkt. b) Je vraagt haar om een nieuw product voor je te kopen. c) Je doet stiekem hetzelfde bij haar producten.

b) Je vraagt haar om een nieuw product te kopen.

Dat was de TAG! Hij is niet zo groot, maar ik vond de tag wel leuk om te beantwoorden! Ik hoop dat jullie deze TAG leuk vonden!

XX
Gudrun

5 thoughts on “The Beauty Scenario TAG 💄