MAC lipstick Angel

Een lipstick van MAC die al lange tijd bovenaan mijn lijstje stond was Angel. Een prachtige lichtroze lipstick met een Frost finish. Op Instagram deed ik mee aan verschillende MAC lipstick winactie’s, iedere keer voor de kleur Angel. Bij de meeste winactie’s won ik niet. Tot ik deze prachtige lipstick eindelijk mocht ontvangen omdat ik de winactie van  Priscilla won. En vandaag komt eindelijk de review van deze prachtige lipstick online, die ook een favoriet is van stijlicoon Kim Kardashian!

IMG_5042

Je MAC lipstick zit altijd gehuld in de chique mat zwarte huls met witte letters.

IMG_5045

Op de onderkant zit een stickertje met daarop de naam van de lipstick in de verpakking, in mijn geval Angel.

IMG_5047

De lipstick heeft een prachtige zwarte huls met daarop het MAC logo, onwijs mooi vind ik!

IMG_5049

En dan de kleur… Zo ongelofelijk mooi!! Voordat ik de lipstick revierde kon ik het niet laten om stiekem even te kijken… En ja, de lipstick was echt prachtig!

IMG_5053

De swatch is niet super duidelijk, maar het is een roze kleur (Op de foto van de swatch en de foto daarboven neigt de lipstick een beetje naar bruin, maar in het echt is de kleur veel meer roze :-))

IMG_5057

En dit is hoe de kleur eruit ziet op mijn lippen, wauw… Ik heb de lipstick gelijk toegevoegd aan mijn everyday bakje, en inderdaad ik pak ‘m iedere keer als ik me opmaak!

IMG_5060

Dit is de totale look met MAC Angel (Yep! Inclusief eyeliner mét wing, ik ben er  nog niet super tevreden over, maar voor een 1e keer vind ik het oké ;-)).

Angel is echt een favoriet geworden! Ik raad Angel zeker aan als je houd van lichte everyday kleuren, en sowieso is het een prachtige kleur om aan je stash toe te voegen!

Heel erg bedankt Priscilla voor het uitkiezen van mij als winnares! Ik ben ontzettend blij met de kleur!

MAC Lipstick Angel – 19, 50  

9 thoughts on “MAC lipstick Angel