NYX Soft Matte Lipcream ❤ Istanbul

Een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie van Mariska (Matteandshimmermatteandshimmer.nl)  waarbij je een NYX Soft Matte Lipcream naar keuze kon winnen. Ongeveer 2 weken later kreeg ik een mailtje met daarin het gelukkige nieuws dat ik als winnares uit de bus was gekomen! Ik poste een foto op Instgram, want ik was erg benieuwd welke kleur jullie mij aanraden. Uiteindelijk heb ik een kleur kunnen kiezen! Benieuwd welke? Lees dan zeker verder!

IMG_5590

Ik ben uiteindelijk (op aanraden van een van jullie) gegaan voor de kleur Istanbul. Dit is een prachtige warme lichtroze kleur ( in de verpakking ziet de kleur er anders uit dan in werkelijkheid 😊), met een fuschia ondertoon.

IMG_5588

IMG_5615

De Lipcream voelt heel zacht en ‘smooth’ aan, daar doet de naam wel eer aan. Na een tijdje is de Lipcream opgedroogd, en volledig matt.

IMG_5618

De applicator zorgt ervoor dat je de Lipcream heel precies aan kan brengen.

IMG_5635

En dit is de kleur op mijn lippen. Ik vind de kleur echt prachtig (ja, ik heb inderdaad iets met mijn lippen waardoor ze er op foto’s altijd scheef uit zien, whahaha! 😂)

Ik vind ‘m echt prachtig en ben er super tevreden mee!

Wat is jullie favoriete NYX product?

 

4 thoughts on “NYX Soft Matte Lipcream ❤ Istanbul