LUSH ❤ The Experimenter Bath Bomb

Twee weken geleden ben ik met mijn beste vriendinnetje naar Utrecht geweest, super gezellig was dat! Natuurlijk zijn we ook even de LUSH binnengestapt, waar ik een prachtige bruisbal heb gekocht: The Experimenter Bath Bomb!

IMG_5899

Het welbekende LUSH tasje waarin ik mijn bathbomb mee naar huis nam ❤

IMG_5904

Ik vind het zakje waar je je  bathbomb in kan stoppen altijd zo leuk!

IMG_5954

… in het water glijden.

Ja, er ontbreekt een stukje tekst op mijn sticker… Jammer, maar je kan het wel makkelijk aanvullen, dus heel erg is het niet.

Wel een superleuk tekstje 💕

IMG_5966

De bathbomb is zo pretty!!!

Trouwens, één van de medewerkers in de LUSH in Utrecht vertelde me dat  iedere Experimenter Bathbomb verschillend is. Dit komt omdat alle LUSH producten met de hand worden gemaakt. Degene die deze bathbomb dus maakt kan zelf kiezen hoeveel van elke kleur hij/zij toevoegt. De ene bathbomb bevat wat meer blauw, de andere meer roze enz. Hoe leuk?!

Ook gingen ze deze bathbomb demonstreren, zo gaaf om te zien! En het leuke was dat ik de bathbomb in het water mocht doen!!! Hij zag er zo onwijs mooi uit, vandaar dat ik ook met deze bruisbal de LUSH uit liep ❤

Wel moet ik er bij zeggen dat ik deze bruisbal nog niet in het badwater heb geprobeerd. In de LUSH demonstreerden ze ‘m in een grote glazen kom, waardoor de bruisbal minder oppervlakte had om kleur af te geven. Er werd ons ook verteld dat de kleuren in je badwater er wat minder fel uitzagen, gewoon omdat er meer water in het bad gaat. Ook ga ik niet de hele bruisbal in één keer in het badwater doen maar snijd ik er stukjes vanaf, zo heb ik er langer plezier van!

Wat is jullie favoriete LUSH bruisbal?

 

2 thoughts on “LUSH ❤ The Experimenter Bath Bomb