Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #3

Eindelijk weer een nieuw artikel! Maar naast een nieuw artikel, ook een nieuwe bloginhoud.       Ik heb gemerkt dat ik het schrijven van de artikeltjes niet zo leuk meer vond, vandaar dat ik een pauze heb gehouden met bloggen, ik wist niet zo goed wat ik wél leuk vond. Maar sinds een paar weken ben ik daar achter gekomen: fotograferen. Het liefst leg ik elk moment vast, en heb ik altijd mijn camera bij de hand! Vandaar dat ik vanaf nu minder/ geen beauty gerelateerde artikelen meer zal plaatsen.              Maar iedere week in het weekend, mijn favoriete foto’s van de afgelopen week laat zien. Dit kan een foto zijn die wél iets met beauty te maken heeft, bijvoorbeeld een make- up product dat ik op de foto heb gezet, of een heerlijk ruikende showergel. Maar dit kan ook een natuurfoto zijn, afgelopen week was het hartstikke koud, maar oh zo mooi buiten, de foto’s die ik toen maakte zal je zeker terug zien in dit artikel. Naast de foto, plaats ik er ook een stukje tekst bij, bijvoorbeeld een fun fact, of waarom ik de foto heb uitgekozen. Soms zullen de artikeltjes wat langer zijn, en de andere keer wat korter.                                    En misschien dat ik na een tijdje erachter kom dat het schrijven over make-up me meer bevalt dan de foto artikeltjes. Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit concept vinden! Voor de mensen die me op instagram volgen (@lookingudrun) komen sommige foto’s misschien bekend voor, want naast dat deze foto’s in artikelen op mijn blog verschijnen, post ik ook veel op instagram! Alright, let’s continue!

IMG_7890

Sneeuw! Eindelijk lag er afgelopen week sneeuw, happy!

IMG_7870IMG_7909

Ook bakte ik deze super schattige koekjes met deze leuke koekjespot!

IMG_7925 IMG_7928

Bakken is een nieuwe hobby voor mij. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te bakken, maar de laatste tijd doe ik het steeds vaker en vind ik het veel leuker! Vroeger hield ik het altijd bij de ‘basic’ dingen. Zoals cakes en koekjes. Maar nu ben ik ook bezig met het maken van meringues (schuimpjes gemaakt van eiwit) en het zelf maken van monchou -en appeltaarten. Omdat ik bakken zo leuk vond, vond ik dat het tijd werd om een bakboek te kopen. Ik heb de bakbijbel gekocht, van Rutger van den Broek. Ik wilde heel graag een recept maken uit dit boek, en ik heb gekozen voor de Italiaanse meringues. Maar omdat ik de spullen daarvoor nog niet in huis had. Ben ik naar de Hanos gegaan. Daar kocht ik een spuitzak van 40 cm, 2 spuitmondjes en een suikerthermometer. Datzelfde weekend heb ik ze gemaakt, en oh my, wat waren ze lekker! Zo lekker dat ik ze dit weekend weer maak!

IMG_7932 IMG_7945 IMG_7942 IMG_7940

3 (!!) weken geleden ben ik jarig geweest (wauw, dat was vorig jaar!) en toen kreeg ik deze 2 Lush producten. Lush is by far, nog steeds een van mijn favoriete winkels. De sfeer en producten zijn geweldig, en ik kan echt urén in zo’n winkel lopen. Ik kreeg voor mijn verjaardag Candy Mountain Bubble Bar. Dat is het super schattige roze  bergje wat je op de foto ziet. Hij ruikt mierzoet, en ziet er echt prachtig uit! Ook kreeg ik nog een stukje Igloo. Deze Igloo zeep, ziet er ook uit als een iglo. Hij bestaat uit allemaal verschillende zeepblokken, die samen een iglo vormen, hoe leuk?!

IMG_7946

Een jaar geleden heb ik samen met mijn vriendinnengroepje kerst gevierd. We hebben lootjes getrokken en een surprise gemaakt, en in de kerstvakantie gingen we de surprises met z’n allen open maken. Super leuk! Zo leuk, dat we besloten hebben om het dit jaar weer te doen. Helaas kon ik er niet bij zijn omdat ik op vakantie was… Maar m’n vriendinnetje kwam de surprise langsbrengen, superlief! Deze Milka reep zat in de surprise, en daar is inmiddels niet veel meer van over… 🙊

IMG_7948

Van m’n ouders kreeg ik dit maskertje van de Hema, hoe leuk?! Ik vind het concept echt súper grappig. Ben benieuwd of ze ook nog met rookworst variant komen 😉

IMG_7984 IMG_7977

Dit was zó leuk om te doen! En het was nog best makkelijk ook! Alleen het vullen van de spuitzak ging niet helemaal goed… (a.k.a het hele aanrecht zat onder de merengue mix inclusief mijn trui…😂)

IMG_8006

Deze foto is ook superleuk geworden! Labello was onmisbaar deze week!

IMG_8009 IMG_8010 IMG_8011 IMG_8018

Het was zó mooi buiten afgelopen week ❤😍❄

IMG_8025

Ik ben zó blij met mijn nieuwe schoenen! Ik heb heel erg getwijfeld of ik ze moest nemen, maar ik ben heel blij dat ik ze heb ❤

IMG_8028

Een foto op het ijs mag natuurlijk niet ontbreken!

Het artikel is langer geworden dan verwacht! Maar goed, ik merk dat ik het ontzettend leuk vind om wat te vertellen over de foto’s, ik hoop ook dat jullie het artikel leuk vinden! In dit artikel zijn ook een aantal beautyproducten voorbij gekomen, lijkt het je leuk om daar een artikel over te zien, let me know!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *