Essence ❤ All about… Bronze oogschaduw palette

Essence is een van de meest bekende budget merken, én een van mijn favoriete budget merken. Van een vriendinnetje kreeg ik laatst dit palette en ik ben zó ontzettend blij dat zij mij deze heeft gegeven!

IMG_8072 IMG_8073

Zo ziet het palette eruit. Wat me meteen opvalt is dat het palette alleen maar shimmers bevat. Zelf hou ik er meer van als er ook een paar matte kleuren inzitten. Ook liggen de 3e en de 4e kleur vrij dicht bij elkaar. Wel zijn de kleuren onwijs mooi en ook goed te combineren.

IMG_8074IMG_8077

De 1e vier kleuren zijn de lichtste kleuren. Zelf hou ik het meeste van hele lichte kleuren, dus dit zijn de 4 oogschaduwkleuren die ik het meest ga gebruiken. Tijdens het swatchen merkte ik dat die hele witte kleur toch wel vrij mat is. Deze zou je dus kunnen gebruiken als basis. Deze kleur heeft wel een lichte shimmer in zich, maar omdat de rest van de kleuren ook heel glanzend zijn, is dat niet erg. De kleuren passen ontzettend mooi bij elkaar, dus hier gaan zeker veel looks mee gemaakt worden!

IMG_8075IMG_8078

Dit zijn de donkere kleuren uit het palette. Ook deze kleuren zijn erg mooi te combineren. Tijdens het swatchen merkte ik dat alle kleuren vrij ‘creamy’ zijn, yes! Dit merkte ik vooral bij de donkere kleuren. Wel zijn ze niet allemaal even sterk gepigmenteerd. Maar ik als ‘lichte oogschaduw-lover’ vind dat geen probleem! Zo kan ik zelfs met deze donkere kleuren een mooie lichte look maken!

Conclusie: Dit is echt een top palette! Hoewel ze niet allemaal even sterk gepigmenteerd zijn, 2 kleuren dicht bij elkaar liggen en er geen matte kleuren inzitten, vind ik dit palette erg fijn! Ik denk dat dit een everyday palette gaat worden, omdat ik niet graag té opvallende oogschaduwkleuren draag, is het leuk dat er dan wel een lichte shimmer in mijn ooglook verwerkt zit!

Hebben jullie nog aanraders qua oogschaduwpaletten? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *