Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #4

Januari is alweer bijna voorbij, en deze week ook, dus is het tijd voor mijn favoriete foto’s van deze week! Met heel veel Lush ❤

IMG_8100 IMG_8101

Ein – de – lijk had ik ‘m afgelopen week dan, de Lush Unicorn Horn Bubble Bar, and i’m in loohoovee. Hij ruikt echt goddelijk naar lavendel met een vleugje zoet er doorheen, past echt geweldig bij de Bubble Bar!

IMG_8108 IMG_8109

Maar het ontwerp vind ik nog wel het allerleukste! Elke keer als ik naar deze bubble bar kijk wordt ik helemaal vrolijk! En ik heb een nieuwe achtergrond! Ik was m’n schapenvachtje van de Ikea wel een beetje zat, ik vind ‘m zoo leuk! Maar ik gebruikte ‘m altijd voor foto’s, waardoor deze  qua achtergrond altijd op elkaar leken… Nu wissel ik het af met deze achtergrond, en het bevalt me goed!

IMG_8105

Ook zette ik deze Chocolate Chip Cookies bakmix op de foto. Chocolate Chip Cookies zijn mijn favoriete koekjes, vooral als er echt hele grote chocolate chips in zitten, yum!

IMG_8125 IMG_8128

En ach, nog een extra Bubble Bar kan er wel bij! Deze Bubble Bar kocht ik in oktober, hij lag dus al best wel lang op de kast, en ik was ‘m eigenlijk een beetje vergeten. Tot ik laatst het tasje zag liggen! Aan de Bubble Bar is te zien dat hij al een tijdje op de kast lag, hij is namelijk een beetje uitgedroogd 🙈 Oeps! Wel ruikt hij nog even lekker als toen ik ‘m kocht

IMG_8140 IMG_8145 IMG_8144

Voor mijn doen, is mijn Lush collectie nu best wel groot. Hij bestaat voornamelijk uit  Bubble Bars, en in de badkamer heb ik ook nog een halve Experimenter Bath Bomb liggen. Ik ben echt onwijs blij met mijn Lush stash ❤

Ook schoot ik dit wekkend outfit foto’s met mijn zusje, superleuk om te doen!

Veel Lush deze week! Aankomende woensdag verschijnt er weer een artikel op mijn blog, met daarin mijn favorieten van Januari ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *