Favorieten ❤ januari 2017

De 1e maand van het jaar zit er alweer op, dat betekent dat het tijd is voor mijn favorieten van deze maand!

Inspired By Numbers parfum 10

Ik begin dit artikel met mijn favoriete parfum van de afgelopen maand. Dit parfum kreeg ik van een vriendinnetje die mij getrokken heeft met lootjes. Ik vier namelijk ieder jaar SinterKerst/ Kerst met een vriendinnengroepje, superleuk! En dit jaar kreeg ik dus onder andere deze heerlijke parfum! Hij ruikt bloemig, en een beetje kruidig. Ik vind het echt een heerlijke geur!

Garnier Loving Blends Herstellend Serum Honing Goud

Zo, dat is een hele mond vol! Het is een heerlijk serum, die onwijs lekker naar zoete honing ruikt. En om eerlijk te zijn, ik ben geen fan van honing, dus in het begin was ik een beetje bang voor de geur. Maar toen ik eenmaal een beetje op mijn hand gespoten had, was ik helemaal verliefd op de geur! Daarnaast verzorgt het serum mijn punten goed, ik doe serums namelijk alleen in mijn punten, omdat mijn haar anders heel vet wordt. Wel voelt het serum heel ‘nep’ aan op de handen. Het droogt mijn handen een soort van uit, om vervolgens heel olie – achtig aan te voelen, heel raar. Daarom wrijf ik de olie extra goed in mijn haar, zodat het serum helemaal niet meer aan mijn handen zit. Verder vind ik het serum heel fijn, en ga ik, als deze op is, zeker een nieuwe halen.

NYC Sky Rise Lengthning Mascara

Deze mascara heb ik afgelopen maand veel gedragen, en ik vind ‘m superfijn. Hij heeft een dun borsteltje, en is verbonden aan een lange steel. Dit vind ik heel fijn werken. Doordat het borsteltje niet zo dik is, krijg je niet van die spinnenpoten (dat een groepje wimpers aan elkaar zijn gekleefd, zodat het net lijkt op spinnenpoten). Je wimpers worden verlengd, zonder te veel klontjes.

NYC Cheek Glow Blush 649 Prospect Park Rose

Deze blush is echt onwijs mooi. Hij geeft een mooie natuurlijke blos op de wangen, en ziet er mooi uit. Zeker als je net begint met blush dragen, is dit een mooie optie. Hij is niet heel opvallend, en ziet er mooi natuurlijk uit. Ook kun je deze blush mooi opbouwen, je kunt dus de ene dag de blush lichter dragen, en de andere dag – door wat meer laagjes aan te brengen – wat donkerder.

Therme Zen White Lotus Body Butter

Inmiddels is ook Therme wel vrij bekend in Nederland. Ze zijn vooral bekend om hun Wereldkuren lijn. Inmiddels is er ook een Nederlands thema aan deze lijn toegevoegd die ik nog graag wil proberen. Maar mijn grote favoriet is toch wel de Zen White Lotus lijn. Deze lijn ruikt heerlijk naar frisse bloemen, en ik vind ‘m echt geweldig. Wat mij betreft een van de beste lijnen van Therme! De Body Butter is heerlijk romig en voedt mijn huid goed, echt een lijn die ik iedereen aanraadt.

Wat waren jou favorieten van afgelopen maand?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *