Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #5

De eerste (halve) week van februari zit er alweer op. Een nieuwe maand, en ook bijna tijd voor een nieuwe week. Maar eerst mijn favoriete foto’s van afgelopen week!

Allereerst ontving ik deze week een leuk pakketje van Carmén Huisman. Ik had namelijk een winactie gewonnen en ontving deze 2 prachtige sieraden. Ik ben er echt onwijs blij mee! Daarnaast ben ik ook heel blij met de foto’s. Vooral de foto van de oorbel was moeilijk om te maken, omdat je niet goed kunt zien wat je doet. Maar ik ben heel blij met het eindresultaat, en daarom verdienen deze foto’s zeker een plekje in dit artikel ❤

Naast de sieraden die ik deze week ontving van Carmén, kocht ik ook nog een cadeautje voor mezelf. Ik zag laatst namelijk deze mooie oorbellen hangen bij de juwelier. Maar ik heb ze toen niet gekocht, omdat ik er nog even over na wilde denken. Maar ik vond ze toch heel mooi, en heb ze deze week gekocht. Ook deze foto van mijn oorbel was weer lastig om te maken. En ook deze keer ben ik weer heel blij met het eindresultaat!

Gisteren kwam mijn ‘Favorieten van januari’ artikel online. Waarin ik je onder andere deze mascara liet zien. Ik vind close-up foto’s altijd heel mooi, en zo ook deze. Ze zijn heel mooi scherp geworden, en je ziet de details ook best wel goed. Blijj!

Ook maakte ik deze week foto’s van 2 Therme Zen White Lotus producten, de Body Butter uit deze lijn kon je ook al voorbij zien komen in mijn favorieten artikel. Op deze foto zie je de Foaming Shower Gel Mousse uit deze lijn. Ook deze foto is weer een close – up die ik goed gelukt vind! Ja, ik hou inderdaad heel erg van close – up foto’s ❤

Wat is jou favoriete foto van deze week?

2 thoughts on “Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #5