MAC Matte Lipstick ❤ Mehr

Mac is voor mij een heel mooi luxe merk. De producten die ze verkopen zijn onwijs mooi, en ik vind het dan ook altijd leuk om een Mac Store te bezoeken. Ik heb inmiddels 1 Mineralize Skinfinish en 3 lipsticks aan mijn stash mogen toevoegen. En vandaag laat ik je mijn nieuwste aanwinst zien! Ik was op verjaardag, en ineens werd mij de vraag gesteld, wat vind je van de kleur Mehr van MAC? Uhmm, welke kleur ook alweer? En vervolgens zag ik deze prachtige lipstick. Omdat diegene ‘m niet meer droeg, werd mij de vraag gesteld of ik hem dan wilde hebben. ‘Huh?! Wat? Ja, natuurlijk!’ En zo reed ik aan het einde van de dag naar huis met een nieuwe Mac lipstick, blij!

De lipstickhulzen van Mac vind ik er altijd prachtig uitzien. Heel luxe door de zwarte kleur met het zilveren randje. Ook vind ik de kleine glittertjes op de dop altijd zo leuk!

De kleur Mehr is een Matte lipstick. Onder aan de huls zit altijd een stickertje met daarop de naam en wat voor soort lipstick het is. Mehr is dus een matte kleur. Naast deze matte kleur heb ik nog een Cremesheen (Peach Blossom), een Frost (Angel) en nog een Matte (Please Me). Wat ik fijn vindt aan de Matte lipsticks van Mac is dat ze je lippen niet uitdrogen, en ze er mooie geleidelijk vanaf slijten (dit geldt trouwens ook voor de Frost en Cremesheen lipsticks van MAC). Vooral dat ze je lippen niet uitdrogen vind ik heel fijn.

En dit is de kleur. Wauw, wauw, wauw, wauw! Ik had nog geen bruine Mac lipstick in mijn collectie, en ben zo blij dat ik deze prachtige bruintint er aan toe mag voegen! Op de foto’s lijkt de kleur wat donkerder dan hij in het echt is, maar wauw!

En dit is de kleur op mijn lippen. Het is een ‘my lips but better’ kleur, wat wil zeggen dat de kleur lijkt op mijn eigen lipkleur, maar net iets mooier is. De kleur is wat koeler dan de meeste bruintinten die ik heb, en dat vindt ik zo leuk, dat onderscheidt de kleur van alle andere bruintinten die ik heb!

Mocht je het nog niet door hebben gehad ;-), ik ben echt onwijs blij met deze lipkleur! Deze kleur komt in mijn ‘everyday make-up bakje’ te zitten.

Wat is jou favoriete Mac lipstick?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *