Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #6

Brr… Wat was het koud deze week! Rillend zat ik iedere ochtend op de fiets naar school. En om eerlijk te zijn, ik ben eigenlijk wel klaar met dat koude weer! Ik ben echt dol op de winter, het is 1 van mijn lievelingsseizoenen (samen met de lente), maar nu mag het van mij wel lente worden! Gelukkig wordt het inmiddels weer wat warmer en zonniger. Nu hopen dat het in de voorjaarsvakantie ook zo blijft…. Naast dat ik het deze week heel erg koud heb gehad, maakte ik ook een aantal leuke foto’s, kijk je mee

Afgelopen week kwam het artikel over mijn nieuwste MAC lipstick online. En ik ben best wel trots op deze foto’s 🙂 Vooral op de foto van mijn lippen. Mijn lippen zijn namelijk heel ongelijk, en dit zie je vooral op foto’s. Dus ik heb ongeveer 100 (grapje ;-)) foto’s gemaakt voor ik deze foto maakte. Daarnaast vind ik de kleur écht prachtig.

Over 2 weken komt er een artikel online met een review van dit product. De review heb ik afgelopen week al gemaakt, en ik ben heel blij met de foto’s!

Aankomende week komt er een artikel online over deze prachtige oorbellen van SweetLittleThingsFromMia, stay tuned!

Dit armbandje vind ik zó mooi! Ik kreeg deze voor Sinterklaas, maar maakte er afgelopen week pas foto’s van….

Binnenkort kun je ook een review van deze heerlijke bodybutter verwachten.

Mocht je het gemist hebben, ik houd een winactie op instagram! Ik heet @lookingudrun mocht je benieuwd zijn naar deze winactie. Hij loopt tot 18/02/17, dus je hebt nog even om mee te doen. Alle informatie vind je onder de foto 🙂

Ik kocht zaterdag deze superleuke planner bij de Hema. Ik had deze al voorbij zien komen op het instagram account @dailydaphne.nl. Ik was in de Hema voor een cadeautje voor een vriendin, maar ik heb dus ook iets voor mezelf meegenomen, moet kunnen toch?!

Wat was jou favoriete moment van afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *