Dr Van Der Hoog ❤ Beauty Boost Masker Verwenset

Happy Valentine’s Day! Jaa, het is vandaag Valentijnsdag, de dag van de liefde! Dus chocolade, hartjes, knuffelberen én nog meer chocolade is iets wat je deze dag veel voorbij zult zien komen. Ben je Valentijnsdag nou helemaal vergeten, en heb je gen cadeautje, dan heb ik een tip voor je! En oeps, het artikel is een beetje laat, maar dit cadeautje kun je zelfs na Valentijnsdag geven ❤

Ik kreeg namelijk van Dr Van Der Hoog een maskerset opgestuurd die ik had gewonnen. En hoe leuk is het om dit te krijgen op Valentijnsdag?! Én je hoeft er niet veel aan te doen, alleen inpakken en misschien nog een lief briefje schrijven 😉

Zo ziet de set eruit, pretty! Serieus, deze hoef je niet eens in te pakken zó mooi!

Het is dus de beauty Breeze maskerset.

Er zitten 4 verschillende maskers in:

  • Healing Honey
  • Faboylush Fruits
  • Refreshing Raspberry
  • Amazing Avocado

Wat ik zo leuk vind is dat de maskers alliteratie woorden zijn (zo, ook weer even mijn woordenschat bijgespijkerd 😂, maar het betekent dat er 2 woorden beginnen met dezelfde letter ;-)), en ze klinken ook allemaal heer-lijk!

Nog wat informatie over de maskers en de set ❤

En alle maskers nog even 🙂

Op de achterkant van elk masker staat nog wat informatie én hoe je het masker moet gebruiken.

Natuurlijk moest ik zelf ook een masker uitproberen, en ik ben gegaan voor het Healing Honey masker. Mijn huid is namelijk heel onzuiver op het moment, dus een reinigend masker kon ik wel gebruiken 🙂

Op de binnenkant van de verpakking staat nog wat informatie over Dr. Van Der Hoog.

Voordat ik het masker aanbreng reinig ik mijn gezicht zodat alle make-up en viezigheid van mijn gezicht af is. Op de rechterfoto heb ik het masker aangebracht. Ik vind de geur niet zo fijn, honing. Tja, ik hou ook niet van honing, dus waarschijnlijk komt het daardoor. Wel ruik ik een alcohol geur, en prikt het masker een beetje in mijn ogen. Maar na 2 minuten is het over.

(Op het moment dat ik deze foto maakte was het avond dus de foto is niet heel mooie geworden :-)) Het masker is opgedroogd en voelt echt als een masker masker aan op mijn huid. En ik kan ‘m in één keer van mijn huid afhalen, yay!

En mijn gezicht na, het masker is echt heerlijk! Ik raad deze set zeker aan, en ook al is Valentijnsdag voorbij, maskersets kunnen altijd!

Welk masker lijkt jou het fijnst?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *