Oorbellen ❤ Sweet Little Things From Mia

In december hield Elize (@girlonthewhitebike) een winactie op instagram in samenwerking met Sweet Little Things From Mia (@sweetlittlethingsfrommiashop) een winactie. Je kon een superleuk kettinkje winnen in de vorm van een kerstboompje, cute! Ik ben Sweet Little Things From Mia toen gaan volgen, en op haar account liet ze echt superleuke sieraden zien! Onlangs zocht ze naar promoters en heb ik meegedaan. Ik ben geen promoter geworden, maar mocht wel eenmalig een sieraad ontvangen, hoe leuk! Vandaag laat ik je zien welk item ik heb mogen ontvangen!

Sweet Little Things From Mia

sweetlittlethingsfrommia.nl wordt gerund door Miriam. Omdat ze zo erg van sieraden hield is ze haar eigen webshop begonnen. Omdat ze dol is op schattige sieraden heeft ze gekozen voor Sweet Little Things From Mia. En ook de sieraden die ze verkoopt zijn onwijs schattig. Mijn favorieten zijn de  vintage pijl/veer ring én het sieraad dat ik je vandaag ga laten zien!

Het sieraad

Ik ontving het sieraad in dit “zakje”. Het zat heel netjes ingepakt. Op de kant van mijn adres stond nog even het logo, en op de kant zonder adres zat dit schattige ‘With Love ❤’ stickertje, hoe leuk?!

Het kettinkje ontving ik in een schattig doorzichtig zakje, met dit kaartje erbij. Ik vind het altijd zo leuk om een kaartje te ontvangen bij een gekocht product!

En dit is het sieraad dat ik heb mogen ontvangen! Deze prachtige oorbellen!

Het zijn echt onwijs mooie oorbellen, en ik ben er echt heel blij mee. Het zijn vogelhuisjes met een vogel, hoe leuk! Ook zijn ze 18k goldplated, echt prachtig.

En zo zitten ze in je oor. Wat ik zo bijzonder aan deze oorbellen vind, is dat ze iets over je oor hangen, terwijl het “gewoon stekertjes” zijn. Echt heel tof!

Ik ben echt zeer tevreden over de webshop, en ik raad zeker aan om iets te bestellen. Naast dat er onwijs leuke sieraden worden verkocht in haar shop, worden de sieraden goed verpakt, en komen ze goed aan.

En, ik heb nog iets heel leuks voor jullie! Als je je aanmeld voor de SweetLittleThingsFromMia nieuwsbrief, maak je kans op een choker!

Bedankt Miriam dat ik deze kans heb gekregen ❤

Wat is jullie favoriete sieraad uit de webshop?

 

4 thoughts on “Oorbellen ❤ Sweet Little Things From Mia