Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #7

Eindelijk was het deze week dan zo ver, vrijdag had ik vakantie 🎈🎉 Yeah! Een week om naar uit te kijken dus, maar eerst nog een hele hoop toetsen, waardoor het artikel niet heel groot is…Maar de foto’s die ik heb gemaakt zitten in dit artikel!

Ik heb echt een zwak voor armbandjes, een paar jaar geleden had ik zelfs een armbandjesverslaving, en kocht ik onwijs veel armbandjes. Nu is dat minder, en heb ik alleen nog armbandjes die ik echt heel mooi vindt. Afgelopen Sinterklaas kreeg ik dit prachtige armbandje van mijn tante, die ik vorige week fotografeerde. En nu staat hij weer in mijn favoriete foto’s gewoon omdat ik ‘m zo mooi vind ❤

Ook maakte ik mijn eerste flatlay ever. Voor een eerste keer ben ik er best tevreden mee, vooral de items die in de flatlay te zien zijn vind ik heel leuk.

Ik ontving deze week een superleuk pakketje van Dr. Van Der Hoog, waar een maskerset in zat die ik had gewonnen. De review staat inmiddels online, dus mocht je benieuwd zijn naar de set, check deze dan even!

Zoals ik aan het begin al zei, had ik deze week veel toetsen, wat ook veel leren betekende. Hierdoor heb ik niet zoveel foto’s gemaakt, omdat ik heel veel geleerd heb… Toch hoop ik dat je er van hebt genoten ❤

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *