Lip dual lipstick + lipgloss ❤ Action

De Action is een van de meest bekende budget winkels van Nederland. En ze hebben zoveel leuke spullen! Naast dat ik vaak even bij de Room Decor ‘afdeling’ kijk, ga ik ook naar het make-up schap. En eerlijk is eerlijk, de make-up van de action ziet er steeds beter uit. De verpakkingen worden mooier en ze breidden steeds meer uit in soorten producten. Zo hadden ze voorheen maar een paar lipsticks en een paar oogschaduwpaletten, inmiddels hangen er wel 4/5 van dat soort producten. Daarnaast verkopen ze ook aparte beautyproducten zoals bijvoorbeeld de verwarmde wimperkruller die Vera Camilla laatst testte. Vandaag review ik een 2 in 1 product voor jullie. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Kijk dan snel verder!

De verpakking van dit product vind ik wat minder luxe, maar voor €0,99 cent vind ik dat wel kunnen. Op het zwarte gedeelte van de verpakking staat wat het is, de naam, en stap 1 en 2. Ik heb dus de kleur 460 Burgundy. Zo in de verpakking oogt de kleur van stap 2 heel donker rood, en ziet deze er goed gepigmenteerd uit. De lipstick is nog niet zo goed te zien.

Ook de lipstick ziet er donkerrood en goed gepigmenteerd uit.

En de swatch, zoals ik al had gedacht zijn de kleuren donkerrood en goed gepigmenteerd. De lipgloss ziet er wel iets donkerder uit, maar omdat deze er als laatste overheen gaat is dit niet zo’n probleem.

Als eerste heb ik de lipstick aangebracht op mijn lippen. En wauw, wat is dit een mooie kleur zeg! De lipstick brengt ook heel fijn aan, hij is lekker romig waardoor hij goed over de lippen glijdt. Yay!

Op beide  foto’s heb ik alleen onder lipgloss aangebracht. Links zonder flits en rechts met. Ik vind dat je zonder flits qua kleur niet zoveel verschil ziet. Met flits zie je goed dat de bovenste helft van mijn lip wat minder intens rood is, en iets koeler.

En dit is met de lipgloss over beide lippen. Ik vind het er prachtig uitzien!

De lipgloss geeft wel heel erg af, dus als je ergens gaat eten, is dit geen goed idee. Ook ruikt de lipgloss niet zo fijn, heel zoet, een beetje naar kindermake-up… Daarnaast voelt de lipgloss niet fijn aan op mijn lippen. Ik ga dit Lip Dual in het vervolg denk ik ook zonder lipgloss dragen.

Wat mij betreft was dit product écht top geweest als ze de lipgloss weg hadden gelaten. De lipgloss vind ik gewoon niet fijn, nou moet ik er bij zeggen dat ik sowieso niet zo’n fan ben van lipgloss. Maar deze lipgloss vind ik echt helemaal niet fijn. De lipstick daarentegen is écht prachtig! Hij zit lekker, glijdt heerlijk over je lippen, en ziet er mooi uit. En voor €0,99 zou ik ‘m zeker kopen. Ook al draag je de lipgloss niet, een lipstick voor €0,99 is helemaal niet veel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *