Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #8

Vakantie! Dat was mijn week in 1 woord. Want ik had vakantie deze week (dûh, anders zou ik mijn week niet omschrijven als vakantie ;-))! Ik had mezelf voorgenomen om lekker veel foto’s te maken, maar zoals altijd, ging dat weer minder… De hele week tot zondag heb ik weinig foto’s gemaakt, maar zondag ben ik los gegaan! Onder andere met mijn nieuwe achtergrond (i’m in looovveee). Ben je benieuwd welke foto’s nou écht favoriet waren deze week, lees dan verder!

Allereerst werd ik donderdag verrast met een pakketje. Huh?! Een pakketje, voor mij? Maar ik verwachtte geen pakketje. Het was een pakketje van L’Oréal, dat kon ik afleiden van de foto die mijn vader stuurde. Ik dacht heel diep na, maar kon écht niet bedenken wat er in zat. Onwijs nieuwsgierig fietste ik naar huis, wat zou erin zitten?! Eenmaal thuisgekomen maakte ik het pakketje open:             ‘Wat, nee! Oh, dit is zo gaaf!’; riep ik. Een tijdje geleden had ik me namelijk opgegeven voor de Test & Tell L’Oréal Botanicals lijn van Stijl Bol.com. Nadat ik had gemaild heb ik nooit meer wat van ze gehoord, dus was ik het allang vergeten en dacht ik dat ik niet geselecteerd was.                                                     Totdat ik dit pakketje thuis kreeg! De review verschijnt binnenkort op mijn blog, maar ik kan je alvast vertellen dat ik de producten ontzettend fijn vindt! Ik was heel tevreden met alle foto’s, dus ik wilde ze eigenlijk allemaal in dit artikel zetten, maar dan bleef er niks meer over voor de review. Dus heb ik mijn 4 favorieten uitgekozen en dat waren deze!

Ook deed ik dit masker op dat ik kocht bij de Action. Ik maakte hier foto’s van voor een artikel, maar ik heb uiteindelijk besloten hier geen artikel over te maken, omdat ik maar 1 masker heb getest en van deze liever meerdere test. Wel vind ik de verpakking onwijs mooi, en de moeite waard voor in dit artikel!

Daarnaast fotografeerde ik ook mijn nieuwe achtergrond! Ja, inpakpapier, huh?! Deze tip kreeg ik van iemand op instagram. Ik vond haar marmeren achtergrond zó mooi dat ik vroeg waar ze deze vandaan had. Ze zei dat ze inpakpapier gebruikte, hoe handig! Dus nu heb ik ook een ‘marmeren’ achtergrond, yay!

Daarnaast kreeg ik deze overheerlijke Tony’s Chocolonely reep van iemand! In de smaak Melk Cola, wacht even, Melk Cola?! Ja, echt waar, en geloof me het is heerlijk! Hou je van Cola en Melk Chocolade, dan is dit een reep voor jou. Er zit ook knettersuiker in, dus de helft van de tijd zit ik met mijn mond open om de knettersuiker te horen, whaha 😂

Het kon ook niet anders dat ik in de vakantie naar de Lush ging. Ik kreeg daar een tester mee van hun nieuwste product: Mouth Washes. Binnenkort komt er een review online op mijn blog, dus stay tuned!

Ik kocht/kreeg daar ook deze 2 prachtige producten waar binnenkort ook een review van online komt.

En ik sluit af met wéér de Botanicals producten. Dit keer met een marmeren achtergrond. Sorry, maar ik ben er zó blij  mee!

Marmer, Lush, marmer, chocola, marmer, haarproducten, marmer, marmer en nog eens marmer. Mijn week in foto’s, haha! De marmeren achtergrond zal je nog veel vaker terug zien in artikelen, want ik ben er echt zó blij mee! Daarnaast vind je binnenkort dus ook heel veel Lush reviews terug op mijn blog, want ik ben een beetje Lush verslaafd aan het worden….

2 thoughts on “Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #8