Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #10

Van week 8, naar week 10. Ja, ik ben inderdaad een weekje inactief geweest op mijn blog. Dit had alles te maken met de vakantie die weer voorbij is… Ik moet dan altijd weer in een schoolritme komen, en daarnaast was mijn inspiratie weg. Maar, nu kreeg ik weer zin om aan de slag te gaan! Dus staat er vandaag weer een nieuw artikel online, met daarin mijn favoriete foto’s van afgelopen week. Deze week ontving ik 2 hele leuke pakketjes, dus die zie je zeker voorbij komen!

Allereerst kocht ik deze week deze 2 lakjes, súúper pretty! Ik was vooral benieuwd naar dat witte lakje met glitters. Helaas viel deze ontzettend tegen… Ik had verwacht dat hij ook écht wit met glitters was, maar het was meer een topcoat. Met 2 laagjes kwam ik iets in de buurt van wat ik wilde, maar ik zou denk ik nog 3/4 laagjes nodig hebben voor wat ik écht wilde hebben, jammer. Gelukkig lag dit lakje in de afgeprijsd bak en kostte ‘ie maar €1, – . Het Space Stories lakje vind ik wel onwijs mooi! Het is een hele lichtroze kleur met een mooie parelmoer glans en mini glittertjes! Echt heel tof!

Hoe leuk is dit kussen?! In de voorjaarsvakantie was ik in Den Haag, waar een SoLow vestiging zit. Ik liep daar langs en zag een hele gave unicorn onesie! Helaas een heren versie, maar ik zag wel onwijs leuke kussens, zo ook deze donut! Hij was er in meerdere versies (volgens mij met bruin en wit glazuur), maar ik vond de roze het leukste (ofcourse ;-)). Dus nu ligt er een awesome donut kussen op mijn bed ❤

Ik vind het echt hel lastig om een mooie foto van mezelf te maken. Ik heb er altijd wel iets op aan te merken; m’n haar zit raar, wat kijk ik raar, de foto is niet scherp enz. Maar met deze foto ben ik wél heel erg blij! Ik heb nog geprobeerd om een soortgelijke foto te maken (‘misschien wordt ‘ie nóg wel mooier ;-)), maar dat lukte natuurlijk niet 😂

Zoals ik al zei ontving ik deze week 2 hele leuke pakketjes! Allereerst een pakketje met deze Pure Clay Gel Wash van L’Oréal. Ik mocht namelijk voor stijl bol.com de L’Oréal Botanicals Lijn testen. Als ik de review geplaatst had, kon ik dit product ontvangen. Dus ik plaatste ongeveer 2 weken geleden mijn review, en deze week kwam dit pakketje binnen! De review verschijnt binnenkort op mijn blog!

En in pakketje nummer 2 zat dit armbandje dat ik won op de instagram van small-luxury.nl. Heel erg blij hiermee! Iets wat ik vaak om mijn arm zal hebben ❤

Ik ben echt helemaal verliefd op mijn marmeren achtergrond, bijna alle foto’s van deze week heb ik hier ook mee gemaakt 😂 Ik kreeg op mijn instagram (@lookingudrun) al wat vragen hierover, maar het is een rol inpakpapier die ik gekocht heb bij de Primark! Werk supergoed!

 

2 thoughts on “Mijn favoriete foto’s van afgelopen week ❤ week #10