Wat wil ik nu met mijn blog?

Spannend vind ik het om dit artikel te delen, maar ik ben ook blij dat ik dit deel. Spannend, omdat dit een ander artikel is dan dat ik normaal doe, het is wat persoonlijker. Maar ook blij omdat ik mijn blog (alweer) vernieuw. Wil je weten wat er allemaal gaat veranderen? Lees dan verder!

In de inleiding heb ik woord al even tussen haakjes gezet, maar ik ga mijn blog alweer omgooien. Ja, alweer. Want in de afgelopen paar jaren waarin ik heb geblogd, heb ik de onderwerpen van mijn blog regelmatig veranderd. Omdat het op een gegeven moment een rommeltje in mijn hoofd werd, en ik graag nieuwe dingen ‘ontdek’. Dat rommeltje in mijn hoofd begint bij het moment dat ik niet meer op bepaalde dagen artikelen post. Dan heb ik met mezelf afgesproken dat er op maandag en dinsdag een artikel online komt. En vervolgens post ik 2 artikelen op de zaterdag.                                                                                       Dit gebeurt omdat ik op een gegeven moment geen zin heb. Op die momenten moet ik mezelf echt achter de computer slepen, om een artikel te schrijven. Dit gaat ongeveer 2 weken ‘goed’. En dan blijft het stil op mijn blog. Dit is de afgelopen jaren gebeurd, en dit keer dus weer. Zo rond december/januari begin ik in eens een soort blogkriebel te krijgen. Ik krijg zin om aan de slag te gaan, en typ dan veel artikelen.        Hoe dit komt? Geen idee. Na ongeveer 2 maanden zwakt dit af, en typ ik helemaal geen artikelen meer. Toen dat dit keer weer gebeurde ben ik op een gegeven moment na gaan denken, ‘maar wat wil ik nou eigenlijk met mijn blog?’. En nu ben ik er uit: ik ga weer mijn blog omgooien.

Wat gaat er gebeuren met mijn blog?

Het grootste wat er gaat veranderen zijn de onderwerpen. Ik merk dat ik het schrijven over make-up niet zo leuk meer vindt als toen ik mijn blog startte. Ik vind het bijvoorbeeld veel leuker om over verzorging, lifestyle, mode en boeken te schrijven. Dit zijn onderwerpen die mij op dit moment heel erg aanspreken. Natuurlijk blijven de beauty artikelen niet weg, maar ze zullen wat meer op de achtergrond staan. Daarnaast wil ik mijn blog persoonlijker maken, en ik denk dat ik dat op dit moment aan het doen ben door te veranderen van onderwerp. De onderwerpen waar ik op dit moment over ga schrijven, zijn onderwerpen die ik leuk vindt. Dat maakt het voor mij makkelijker om de artikelen persoonlijk te maken. Nu ik dit heb opgeschreven voelt het rondom mijn blog in mijn hoofd veel rustiger is. Ik heb echt zin om aan de slag te gaan met mijn ‘nieuwe’ blog. Zijn er nog artikelen die je graag op mijn blog wilt zien die te maken hebben met de ‘nieuwe’ onderwerpen? Let me know! Onwijs bedankt voor het lezen van dit artikel, en ik hoop je ‘terug te zien op mijn nieuwe blog’!

Liefs,

Gudrun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *