L’Oréal Botanicals ❤ Strength Source Haarlijn

Een tijdje geleden werd ik verrast met een pakketje. Huh?! Een pakketje, voor mij? Maar ik verwachtte geen pakketje. Het was een pakketje van L’Oréal, dat kon ik afleiden van de foto die mijn vader stuurde. Ik dacht heel diep na, maar kon écht niet bedenken wat er in zat. Onwijs nieuwsgierig fietste ik naar huis, wat zou erin zitten?!

Eenmaal thuisgekomen maakte ik het pakketje open:‘Wat, nee! Oh, dit is zo gaaf!’; riep ik. Een tijdje geleden had ik me namelijk opgegeven voor de Test & Tell L’Oréal Botanicals lijn van Stijl Bol.com. Nadat ik had gemaild heb ik nooit meer wat van ze gehoord, dus was ik het allang vergeten en dacht ik dat ik niet geselecteerd was. Totdat ik dit pakketje thuis kreeg!

In het pakketje trof ik deze 4 producten aan: een Shampoo, Conditioning Balm, Hair Mask en een Strength Potion.

De shampoo

De verpakking van de shampoo vind ik echt zo mooi ( net als de verpakking van alle andere producten trouwens). Daarnaast vind ik het pompje erop ook heel erg leuk eruit zien, het past echt bij het product en hoe dit is neer gezet. Wel is het pompje wat onhandig in gebruik als je geen hoog plateau in je douche hebt. Als ik pomp vind ik het namelijk fijn om er een ondergrond onder te hebben zodat ik wat meer kracht kan zetten op het pompje. De geur van de shampoo is echt heerlijk. Het ruikt kruidig en fris, een geur die ik nog nooit heb geroken bij andere shampoos. Daarnaast blijft de geur ook na het wassen in je haar zitten, yay! De shampoo maakt mijn haar echt onwijs zacht. Het voelde schoon aan, maar heel zacht, een ontzettend fijn gevoel vind ik zelf!

Hoe mooi is de verpakking!!!

Op het pompje staat aangegeven welke kant je ‘m op moet draaien om hem t openen. Superhandig! Zo kun je m dus gewoon meenemen op reis zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze gaat lekken!

De shampoo zelf, doorzichtig en lekker schuimend. Hij ruikt heerlijk fris en kruidig.

De conditioner

Ook de verpakking van de conditioner vind ik prachtig! De verpakking matcht ook goed bij de rest van de producten, ook hier is heel goed over na gedacht! De conditioner is erg dik en romig, heerlijk. Hij maakt mijn haar ontzettend zacht, heel erg fijn!

De bladeren op de verpakking vind ik een gaaf detail!

Op de foto kun je goed zien hoe romig de conditioner is.

Het haarmasker

Toen ik merkte hoe heerlijk zacht mijn haar werd van de conditioner, werd ik ontzettend benieuwd naar het haarmasker, want meestal zijn deze nog verzorgender, en maken ze je haar zachter. Nog zachter dan die conditioner kon haast niet, en toch was het wel zo! Jeetjemina, wat was mijn haar zacht na de wasbeurt zeg. Ook het haarmasker was heel dik en romig, en bracht makkelijk aan. Het masker rook fris en kruidig, maar met nog een extra houtgeur er doorheen, heerlijk!

Ook het design van dit potje vind ik weer prachtig! Het is een klein potje met draaidop, zelf vind ik dit minder fijn, hier komt snel(ler) water in, waardoor de substantie minder romig en geconcentreerd wordt…

Een nieuwe verpakking gebruiken vind ik altijd zo fijn!

Het haarmasker is iets romiger dan de conditioner.

Het serum / leave in conditioner

Nog steeds weet ik niet precies wat dit is, een serum of een leave in conditioner! Het is in elk geval een melk achtig goedje, waardoor het op mij overkomt als een leave in conditioner! Ik heb niet het idee dat dit product iets voor mijn haar doet. Ik vind het eigenlijk ook niet zoveel toevoegen aan de rest van de lijn. Het is namelijk niet een olieachtige substantie, waardoor ik het idee heb dat het niet zo veel met mijn haar doet. Het voelt ook niet anders aan na gebruik, jammer.

Wel vind ik het pipetje heel leuk gedaan! (ja, ik ben dan zo’n persoon die het product alleen gebruikt om het pipetje, haha)

 

Wat vind ik er nou van?

Hebben, hebben, hebben. Deze lijn is echt a-ma-zing! Mocht dit een lijn zijn die niet zo goed bij je past, ze hebben nog andere lijnen, genoeg keus dus!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *