Shoplog ❤ Haarlem + dagje Utrecht

Afgelopen twee weken heb ik vakantie gehad, en wat doe je (ik) in de vakantie? Shoppen! In de vakantie ben ik 2 keer de stad in gegaan, de eerste keer in Utrecht en de 2e keer in Haarlem. Natuurlijk heb ik ook wat gekocht. Wat ik allemaal heb gekocht laat ik je in dit artikel zien!

Dagje Utrecht

In de eerste week van mijn vakantie ben ik samen met mijn vader, zusje en 2 vriendinnen naar Utrecht gegaan. Wij gingen daar naar Harry Potter The Exhibiton. Ik ben hier al een keer eerder heen geweest, maar een vriendinnetje van mij nog niet. Zij wilde er graag heen, en ik wilde ook nog wel een keer! Dus toen heb ik voor de 2e keer de Harry Potter Exhibition bezocht. Echt, ben je Harry Potter fan (JAA), of heb je alle films gezien (JAAA), dan MOET je er echt heen, het is zó onwijs leuk! Ben je nog aan het twijfelen: GA! Zoals je merkt kan ik hier nog uúúren over door kletsen, maar dat ga ik nu niet doen (mocht je dit trouwens wel leuk vinden, let me know, want dan schrijf ik er een apart artikel over!). Natuurlijk zijn we ook de stad even in geweest. Voor mij is een bezoekje aan Utrecht niet compleet zonder naar de Lush te zijn geweest, dus 3 keer raden waar we als eerste naartoe gingen.

Bij de Lush kocht ik maar één product. Deze stond al een hele lange tijd bovenaan mijn wishlist, en ik mocht ‘m deze keer van mezelf kopen. Dus zodra ik de Lush in liep, pakte ik dit als eerste. Verder heb ik nog heel erg lang rondgelopen en gekeken (ben ik de enige die het liefst úren rondloopt in de Lush?), maar verder niks gekocht.

Daarnaast ben ik nog even naar de Six geweest, één van mijn favoriete sieradenwinkels, ik kijk er graag even binnen want ze hebben altijd zoveel leuks! Ook dit keer slaagde ik weer. Ik kocht een setje met een neppe helix piercing. Ik vind deze zelf onwijs gaaf maar durf/mag het niet zetten. Het is een soort klemmetje die je op je oor klemt. Helaas valt hij erg snel uit mijn oor waardoor ik ‘m niet durf te dragen… Hier heb ik geen foto van gemaakt want ik ben ‘m kwijt… (waarschijnlijk ligt ‘ie ergens in een laatje haha)

Dagje Haarlem

Ook ben ik een dagje gaan shoppen in Haarlem! Omdat ik hier meer tijd had, heb ik ook wat kleding geshopt.

Ook in Haarlem kon ik het niet laten om ‘even’ de Lush binnen te wandelen. Volgens mij heb ik nog nooit zo ‘veel’ gekocht. Ik ben onwijs blij met mijn aankopen! Ik ben ook van plan om een artikel te schrijven over een paar van de producten dus stay tuned!

Ook ben ik even naar de Flying Tiger geweest, een onwijs leuke winkel met allemaal hebbedingetjes. Ik was samen met mijn nichtje, en we waren nog geen binnen, of we zagen allebei allemaal leuke dingen! Na 3 meter te hebben gelopen in de winkel zag ik deze pizza etui liggen. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen, haha. Dus nu loop ik iedere dag door school met een pizzapunt in mijn tas, hoe leuk! Naast dat je ‘m als etui kunt gebruiken, kun je ‘m natuurlijk ook als portemonnee of make-up tasje gebruiken!

Het is een hele lange tijd een hype op Instagram geweest, van dat glitter poeder dat je over je nagel wreef waardoor je mirror nagels (spiegelnagels) kreeg. Ik zag het bij Essence liggen, en besloot een potje mee te nemen! Ik heb hem even gauw uitgeprobeerd op mijn afgebladderde nagellak, maar het werkte niet echt, misschien omdat het er al een tijdje opzat, dus ik ga het nog even proberen op nieuwe nagellak!

Bij de Xenos zag ik dit onwijs leuke notitieboekje, je begrijpt, deze kon ik natuurlijk ook niet laten liggen!

Bij de Pipoos kocht ik deze Cake Boards. Dit zijn cirkels van karton met een soort aluminium achtig folie erop. Hierop kun je cakes versieren, en dat vind ik onwijs leuk om te doen! Dus ik dacht, laat ik er 2 meenemen.

Ook kocht ik deze kwastenset van Real Techniques. Ik heb mensen er al zo vaak over horen praten dat ik dacht, ik koop ‘m ook! En nu heb ik ze eindelijk! Ik heb ze nog niet gebruikt ( ik vind het zonde, ja ik ben er zo eentje haha), maar ze zijn wel onwijs zacht!

Bij de H&M kocht ik deze 2 items (+ een zwarte broek, maar dat vond ik niet zo boeiend om te laten zien). Ik wilde al zo lang zo’n vest en heb absoluut geen spijt dat ik ‘m heb gekocht. Ik draag ‘m non-stop, echt zo blij mee! Ook kocht ik een crop top met Unicorn Fan Club erop, tja je bent nou eenmaal Unicorn fan of je bent het niet hè, haha.

Ook plaatste ik een bestelling op United Wardrobe die deze week binnenkwam (vandaar dat ik ‘m in deze shoplog laat zien). Ik bestelde daar een shirt met The Beatles erop. En hoe leuk is dit ingepakt! Zo onwijs lief! Ik heb inmiddels een 2e shirt besteld en ik verwacht dat ‘ie deze week binnenkomt!

Zo, ik kan weer een tijdje vooruit! Zijn er nog dingen die je hebt gezien waar je een apart artikel van wilt? Let me know!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *