Lush ❤ Intergalactic bathbomb

Zoals je vorige week in de shoplog hebt kunnen zien, kocht ik een aantal producten bij de Lush. Onder andere een bruisbal. Ik vind het altijd superleuk om een review te lezen over lushproducten, en vooral over bathbombs. Dus ik dacht, waarom maak ik er niet eentje?! Bij deze, een lush bath bomb review!

Ik kocht dus Intergalactic. In de Lush winkel waar ik was, demonstreerden ze deze en  ik was gelijk verliefd. Ik MOEST deze hebben. Dus ik bleef nog even kijken naar het water, en liep toen weg om deze prachtige bruisbal te pakken. Op de verpakking staat altijd een leuk verhaaltje met wat informatie, dit vind ik zo leuk! Op deze bruisbal staat:

Deze bath bomb zorgt voor kleurrijk sterrenstof dat samen met grapfruit je humeur een flinke boost geeft. Gebruiksaanwijzing: laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur.

Alleen al na het lezen van deze beschrijving krijg je zin om in bad te gaan!

Hoe ontzettend mooi is deze bruisbal, het is eigenlijk zonde om ‘m in bad te gooien!

Ik heb een filmpje gemaakt van het water, deze post ik deze week op mijn insta @lookingudrun !

Nadat ik het water uit het bad had laten lopen, zaten er nog wel allemaal glitters in het bad. Maar nadat ik het bad even had nagespoeld waren ze allemaal weg!

Wat een heerlijke frisse bruisbal is dit! Het badwater ziet er ook zo onwijs mooi uit, ja ik ben fan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *